Kilpailuoikeusmaksu ja adt sopimus 2024

Mukaan kilpailemaan

2024 Kilpailuoikeusmaksut ja adt sopimukset

Nostajan halutessa kilpailla Suomen voimapunnerrus ry:n alaisissa tapahtumissa tulee hänen toimia seuraavasti

  • Allekirjoita Antidopingsopimus (jos sinulla on voimassa oleva adt sopimus Svry:n kanssa, niin sinun ei tarvitse lähettää uutta sopimusta) Adt sopimus on voimassa aina. Adt sopimuksen purkaminen tulee tehdä kilpailijan toimesta ilmoittamalla siitä Svry:n sihteerille jarno.karkkainen1@gmail.com
  • Suorita kilpailuoikeusmaksu 30 euroa Suomen voimapunnerrus ry:n tilille FI 62 1025 3000 2555 73
  • Viestikenttä : Nostajan nimi, kilpailuoikeusmaksu 2024. Jos maksaja on jokin muu, kuin kilpailija itse, niin muista aina mainita myös kilpailijan nimi viestikentässä.
  • 2024 kilpailuoikeusmaksu tulisi pääsääntöisesti maksaa 28.2.2024 mennessä, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua johon nostaja osallistuu.

Kilpailija lähettää Antidopingsopimuksen allekirjoitettuna, skannerilla skannattuna tai valokuva adt sopimuksesta  osoitteeseen:

jarno.karkkainen1@gmail.com

Muiden lajiliittojen Adt sopimus ei korvaa svry Adt sopimusta.

1.1.2019 alkaen tulee uusien kilpailijoiden  antidopingsopimuksen olla Svry:n järjestelmässä 3kk ennen ensimmäiseen kilpailuun osallistumista.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että antidopingsopimus on päivätty Svry:n järjestelmään 90 vrk ennen, ensimmäistä kilpailutapahtumaa johon uusi nostaja osallistuu.

Adt sopimukset ja vuosimaksun maksaneet tarkastetaan aina ennen kilpailua ja jos velvoitteet ei täyty osallistuminen evätään.

Adt sopimuksen allekirjoittaneet ja vuosimaksun maksaneet eivät ole julkisesti nähtävillä, syy on Direktiivi.

Jos kilpailijalla on esittää toteen jonkin muun lajiliiton voimassa oleva adt sopimus, niin nostajalla ei tule 3kk karenssia lainkaan. 

Suomen Antidopingsopimus tulosta tästä…..

Kilpailutapahtumaan ilmoittautuminen

Kilpailutapahtumasta tulee svry:n etusivulle linkki kisakutsuun. Kisakutsussa on aina tapahtumanjärjestäjän tiedot ja ohjeet. Tapahtuman osallistumismaksu maksetaan aina kilpailunjärjestäjän tilille ohjeiden mukaan. Kun ilmoittaudut kilpailuun, niin se tulee tehdä aina sähköpostilla kilpailunjärjestäjän osoittamaan osoitteeseen. Punnitusmaksun yhteydessä ei ilmoittauduta kilpailuun.

Toimi seuraavasti ilmoittautuessasi kilpailutapahtumaan:

  • Avaa kisakutsu svry:n etusivulla olevasta linkistä kilpailutapahtumat 2024. Ilmoittaudu kilpailunjärjestäjän sähköpostiin ohjeiden mukaisesti
  • Maksa punnitusmaksu aina kilpailunjärjestäjän ilmoittamalle tilille viimeistään annettujen ohjeiden mukaisesti.
  • Odota vahvistusta osallistumisesta. Kilpailunjärjestäjä vahvistaa aina osallistumisen vastaamalla ilmoittajan sähköpostiin.
  • Älä koskaan ilmoittaudu kilpailutapahtumaan maksaessasi osallistumismaksua, vaan ilmoittaudu aina kilpailunjärjestäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Scroll to Top
Vieritä ylös